Domov O NAS
Vizija

Naša vizija je v postati eden izmed vodilnih ponudnikov celovitih rešitev za izdelavo kovinskih elementov (polizdelkov ali izdelkov iz kovin) in konstrukcij.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je dviganje kakovosti življenja, učinkovitosti procesa proizvodnje ter uporabe zelenih tehnologij in obnovljivih virov.

Za naše kupce razvijamo in proizvajamo inovativne rešitve na področju kovinskih izdelkov za bolj učinkovito in varno okolje. Z našim znanjem, inovativnostjo in odgovornostjo ustvarjamo širši krog sodelovanja in prispevamo k razvoju novih tehnologij in inovacij za bodoče generacije.

O podjetju

Podjetje je osnovano leta 1992, kot storitveno podjetje, ki se je pretežno ukvarjalo z varilsko-ključavničarskimi storitvami. Z rastjo in razvojem se je storitveni program dopolnjeval. Svoj program smo dopolnjevali z izkušnjami in znanjem pridobljenih skozi leta in dopolnjevanja na področju izobraževanja. Danes lahko ponudimo širok spekter proizvodnih procesov jeklenih izdelkov.

V tem času smo bili večkrat vpisani v zlato knjigo najuspešnejših podjetij. V letu 2005 smo bili drugi na regijskem (Primorskem) izboru slovenske Gazele. Danes se lahko pohvalimo, da ustvarjamo kovinske konstrukcije že več kot 20 let. Prav tako z svojim delom ustvarjamo širši krog sodelovanja z drugimi podjetji.

Leta 2012 smo pridobili certifikat ISO 3834 - part 3, kar dokazuje našo kvaliteto na trgu. Leta 2013 smo pridobili potrdilo za zagotavljanje delovne sile drugim delodajalcem.

Ukvarjamo se z proizvodnjo in montažo različnih kovinskih konstrukcij, ki so v skladu z Eurostandardom ISO 3834 – part 3. Naš glavni program je izdelava in montaža jeklenih konstrukcij.

Podjetje ima svoj glavni sedež v centru Nove Gorice na Bevkovem trgu, kjer nas lahko tudi kontaktirate, medtem ko se naši proizvodni prostori nahajajo v Lokovcu.

Novice APRIL 2015

Rutar Ljubljana - novo stopnišče

Več ... APRIL 2015

VARMONT pridobil certifikat EN 1090-2

Pridobljen certifikat EN 1090-2 Pridobljen certifikat CE 1090-2 MAJ 2012

Pridobitev IIW certifikata ISO 3834 part 3

Pridobljen IIW certifikat ISO 3834 part 3 JANUAR 2009

Predstavitev podjetja Varmont v reviji Obrtnik

Predstavitev podjetja Varmont v reviji Obrtnik NOVEMBER 2008

Nakup CNC plazma rezalnika

SEPTEMBER 2005

Priznanje Gazela za drugo najboljše hitro rastoče podjetje na Primorskem in Notranjskem

Priznanje Gazela za drugo najboljše hitro rastoče podjetje na Primorskem in Notranjskem NOVEMBER 2001

Pridobitev priznanja za enega najuspešnejših podjetnikov v letu 2001

Priznanje za enega najuspešnejših podjetnikov v letu 2001